![Porree-Hackfleisch-Suppe Porree-Hackfleisch-Suppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/50F00904-C443-481E-8AE6-1ACAA91C840D/Derivates/25CD931F-2974-44C7-B869-775562D53333.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 600 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 30 g Pflanzenöl
- 350 g Mett, gewürzt
- 250 g Kartoffeln, in Stücken
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Milch
- 100 g Sahne
- ½ TL Muskatblüte (Macis)
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2314 kJ / 552 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 41 g
In Collections
Alternative recipes
Kräuter-Kartoffelsuppe mit Brätklößchen
50min
Porree-Hackfleisch-Suppe
35 min
Steckrüben-Cremesuppe
50min
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45 min
Rheinische Kartoffelsuppe mit Krabben
35 min
Mett-Porree-Suppe
40 min
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe mit Nordseekrabben
40 min
Low Meat Käse-Porree-Suppe
40 min
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1 godz.
Kürbissuppe mit Hack
30 min
Bergische Waffeln
20 min
Hühnerfrikassee
1 Std. 20 Min