Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1700 g di acqua
- 2 fili di erba cipollina fresca
- 1 pizzico di maggiorana
- 1 pizzico di timo fresco
- 150 - 200 g di asparagi a metà
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 618.8 kJ / 147.9 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Carbohydrates
- 6.6 g
- Fat
- 10.4 g
- Fibre
- 4.2 g
- Sodium
- 1.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Fagiolini insaporiti
25min
Contorno di zucchine (1 porzione)
20min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15min
Carote sottovuoto al miele
1h 20min
Fagiolini in gremolada
30min
Verdure al vapore con salsa al curry
1 Std. 10 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Funghi insaporiti (300 g)
25min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40min
Asparagi sottovuoto
50min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min