Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel, halbiert
- 120 g Speckwürfel
- 30 g Butter
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 800 g Kartoffeln, in Stücken
- 300 g Erbsen, frisch oder TK
- 4 - 6 Eier
- 100 g Milch
- 50 g Sahne
-
½
gestr. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Msp. Muskat
- ¼ TL Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2160 kJ / 516 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 44 g
- Fat
- 27 g
- Fibre
- 6.4 g
In Collections
Alternative recipes
Cheese-Makkaroni
30 min
Holländische Käse-Eier
40 Min
Möhrenrisotto mit Bratwurstkugeln
40 Min
Dillkartoffeln mit „Omas Schmunzelsauce“
1h
Nacksche Mäuse - Weiße-Bohnen-Eintopf
20 Min
Nudelauflauf mit Blumenkohl und Scamorza
1h
Béchamelkartoffeln
50 Min
Mie-Nudel-Lasagne
1h 30min
Linsensuppe mit Süßkartoffeln und Nudeln
35min
Kartoffel-Hühner-Frikassee mit Spätzle
30 min
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45min
Wikinger-Nudel-Topf
35min