Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Butter zum Einfetten
- 50 g Weizenkörner
- 60 g Haferflocken
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Schinkenspeckwürfel
- 50 g Schweineschmalz
- 1500 g Kartoffeln, in Stücken
- 3 Ei
- 3 TL Salz
- 1 ½ TL Pfeffer
- 2 Prise Muskat
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1852 kJ / 442 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 5.8 g
Alternative recipes
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 min
Speck-Pfannkuchen mit Salat
1h
Salzschneidebohnen
45min
Stielmus-Untereinander
50min
Ofenpfannkuchen mit Speck
40min
Rosinenstuten
3h
Schwarzwälder Waffeln
45min
Dicke Bohnen mit Kartoffeln und Mettwurst
1h 10min
Rindfleischsuppe mit Markklößchen
2h
Pfannkuchen-Grundrezept für Backofen und Pfanne
1h
Döppekooche
1h 30min
Wirsing Untereinander mit Nürnberger Bratwürstchen
40min