Labskaus

Labskaus

4.7 637 ratings
Prep. 20 min
Total 50 min
4 Portionen

Ingredients

  • Wasser
    650 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Kartoffeln, mehligkochend in Stücken
    500 g
  • Zwiebeln halbiert
    2
  • Schweineschmalz
    30 g
  • Corned Beef (340 g)
    1 Dose
  • Gurkenwasser
    50 g
  • Fleischbrühe (für 0,5 l)
    1 Würfel
    1 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
  • Rote Bete abgetropft (220 g)
    1 Glas
  • Gewürzgurken in Stücken
    100 g
  • Pfeffer
    ¼ TL

Nutrition per 1 Portion

Calories 317 kcal / 1330 kJ
Protein 22 g
Fat 13 g
Carbohydrates 26 g
Fibre 3.5 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...