Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (für 0,5 l)
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2 Nelken
- 5 schwarze Pfefferkörner
- 500 g Rinderbrust, ohne Knochen, sehnenfrei, gepökelt, in Würfeln (4 cm)
- 700 g festkochende Kartoffeln, in Stücken (ca. 3 x 4 cm)
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2246 kJ / 538 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 35 g
- Fibre
- 2.6 g
In Collections
Alternative recipes
Erbsensuppe mit Würstchen
1 godz. 45 min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 Min
Steckrüben-Eintopf
45 Min
Königsberger Klopse - mal anders
1 Std.
Steckrüben-Kartoffel-Eintopf mit Mettwurst
50 menit
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1h 10min
Hühnerfrikassee
1 godz. 20 min
Hühnerfrikassee à la Margret
50 menit
Labskaus
50 menit
Hühnerfrikassee mit Spargel
1 Std.
Eier in Petersiliensauce
1 Std.
Senfeier
1 Std. 5 Min