Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 16 Champignons, groß (ca. 400 g)
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut, abgetropft, kleingeschnitten
- 60 g Crème fraîche
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 536 kJ / 128 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 11 g
In Collections
Alternative recipes
Paprikaschiffchen mit Gemüse-Käse-Füllung
25min
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1h
Champignons mit Kräuter-Mascarpone
35min
Champignonköpfe à la Provence
1h
Auberginen-Türmchen mit Basilikumschaum
35min
Champignons mit Chili-Käse-Haube
40 min
Zucchiniröllchen mit Käse und Rosmarin
35min
Auberginen-Schiffchen
1 godz. 15 min
Gefüllte Spitzpaprika mit Joghurt-Spinat
1h
Mini-Auberginen-Pizzen
1h
Tomaten-Burger
30min
Brokkoli-Pizzen
40 min