Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g de raisins secs
- 80 g de rhum ambré
- 120 g de lait
- 170 g de beurre, coupé en petits dés, et 20 g pour le moule
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café rase de sel
- 2 œufs
- 100 g d'amandes décortiquées, avec leur peau
- 1 c. à soupe bombée de sucre glace
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2676 kJ / 640 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 80 g
- Fat
- 29 g
In Collections
Alternative recipes
Bredele à la noisette
1h
Spritzbredele
25 min
Butterbredele
2h 30min
Kougelhof cerise-pâte d'amande à la vapeur
1h 30min
Petites lunes à la vanille
40 min
Kouglof alsacien
4u. 20min
Kougelhopf
2 Std. 55 Min
Bredele à la cannelle
1h
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2sa 45 dk
Stollen
3h 45 min
Linzer torte
2 Std.
Streusel
2 Std.