Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g de raisins secs
- 80 g de rhum ambré
- 120 g de lait
- 170 g de beurre, coupé en petits dés, et 20 g pour le moule
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café rase de sel
- 2 œufs
- 100 g d'amandes décortiquées, avec leur peau
- 1 c. à soupe bombée de sucre glace
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2676 kJ / 640 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 80 g
- Fat
- 29 g
In Collections
Alternative recipes
Kouglof alsacien
4h 20min
Stollen
3h 45min
Kougelhopf
2h 55 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Bredele à la cannelle
1 godz.
Bredele à la noisette
1 godz.
Linzer à la confiture de framboise
1 Std. 45 Min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Streusel
2 Std.
Spritzbredele
25 min
Brioche à la confiture de rhubarbes
4h
Kouglof alsacien
17h 10 min