Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 120 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Mehl
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Belag
- 500 g Rote Bete, geschält, in Stücken
- 500 g Wasser
Eiersahne
- 250 g Sahne
- 2 Eier
- 10 g süßer Senf
- 2 Prisen Pfeffer
- 5 - 7 Zweige Thymian, abgezupft
- 100 g Feta, in Stücken
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1754 kJ / 419 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 29 g
- Fibre
- 2.9 g
Alternative recipes
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1h 15min
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1 godz. 20 min
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1h 25min
Vollkorn Mangold-Quiche
1 godz. 30 min
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1 godz. 30 min
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35 min.
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1 godz. 20 min
Kürbis-Tarte
2h 35min
Grünkohl-Quiche
1 godz. 30 min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1 godz. 30 min
Kürbisquiche
2u. 5min
Kürbis-Feta-Quiche
45 min