Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl
- 50 g Wasser
- ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 250 g Gruyère, in Stücken
- 400 g Wasser
- 600 g Schwarzwurzeln, geschält, halbiert (siehe Tipp)
- 200 g Crème fraîche
- 2 Eier
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Majoran, getrocknet
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1779 kJ / 425 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 29 g
- Fibre
- 13.7 g
In Collections
Alternative recipes
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1sa
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1sa 20 dk
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1sa 15 dk
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1sa
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50min
Gelbe-Bete-Risotto
2 Std.
Kürbis-Tarte
2hod. 35min
Möhrenquiche mit Salbei
1u. 35min
Crêpes mit Mangoldfüllung
1sa
Grünkohl-Quiche
1h 30min
Möhren-Wirsing-Lasagne
2 Std.
Vollkorn Mangold-Quiche
1h 30min