Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Pck. Tarteteig oder Quicheteig (400 g), z. B. von Tante Fanny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Öl
- 500 g Rote Bete, geschält, in Stücken (3 cm)
- 125 g Blauschimmelkäse (z.B. von St. Agur)
- 200 g Schmand
- 3 Eier (Kl. M)
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 995 kJ / 238 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 17 g
In Collections
Alternative recipes
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1 Std. 20 Min
Vollkorn Mangold-Quiche
1 Std. 30 Min
Möhrenquiche mit Salbei
1 Std. 35 Min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 Std. 20 Min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1 Std. 30 Min
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1 Std. 20 Min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h
Grünkohltarte
2 Std.
Grünkohl-Quiche
1 Std. 30 Min
Kürbis-Sellerie-Quiche
2 Std.
Kürbis-Tarte
2u. 35min
Kürbis-Feta-Quiche
45min