Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Bund Dill, abgezupft
- 500 g Milch
- 3 Eier
- ½ TL Salz
- 300 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Salatgurke, entkernt (250 g), in Würfeln (1 cm)
- 20 g Öl
- 2 TL weiße Senfkörner
- 100 g Schinkenwürfel, roh
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 2238 kJ / 534 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 64 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Tomatenspätzle
15min
Nudel-Kirsch-Auflauf
1h
Kirschpfannkuchen vom Backblech
40min
Kartoffelschmarrn
45min
Kürbispfannkuchen mit Petersilien-Dip
40min
Karotten-Apfel-Frühstück
25 min
Butternut-Brioche-Auflauf
1h 20 min
Putenbrust mit Gurkenreis
35min
Endiviensalat-Suppe
35min
Pizza mit Rote Bete
1 Std. 30 Min
Gurken mit Lachsfüllung
45min
Crespelle mit Räucherlachs und Rote Bete-Apfel-Salat
1h