Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- ½ Knoblauchzehe (optional)
- 10 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- ¼ TL Salz, etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 30 - 40 g Jungspinat, frisch, nach Geschmack
- 50 g Ziegenweichkäse abgetropft, in Scheiben
- 4 Eier
- ½ Bund Schnittlauch, frisch, in Röllchen
- 500 g Wasser
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 626 kJ / 150 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Apfel-Karotten-Rohkost
5 Min
Parmesan, zerkleinert
5 Min
Schlagrahm
10min
Bananen-Sorbet
5 Min
Paniermehl
5 Min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 Min
Kürbissuppe
35min
Tomatensauce für jeden Tag
30 Min
Fischbällchen mit Kartoffeln, Kohlrabi und Dill-Sauce
1h
Pfannkuchen für jeden Tag
20 Min
Bananen-Glace (Nicecream)
5 Min
Lauch dünsten (200 g)
20 Min