![Cailles tandoori, riz à la mangue Cailles tandoori, riz à la mangue](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/03A96BC0-80FB-49C2-BB81-B0827D66EF0B/Derivates/f84fb184-b203-40a3-bea1-8289daf1e680.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 125 g de yaourt nature
- 2 c. à soupe d'huile de colza
- 1 c. à soupe d'épices tandoori
- 3 c. à soupe de jus de citron
- 1 c. à soupe de vinaigre
- sel
- 4 cailles, désossées (demandez à votre boucher)
Le jour même
- 240 g de riz thaï
- 1000 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 60 g d'amandes effilées
- 1 c. à soupe d'huile de colza
- 100 g de mangue, pelée et coupée en cubes de 2 cm de côté
- poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2228 kJ / 530 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 56 g
- Fat
- 31 g
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