Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 550 g d'eau
- 8 endives
- 2 clémentines bio, zeste et jus
- 30 g de beurre, coupé en dés
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 963 kJ / 231 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 16 g
Alternative recipes
Endives braisées et caramélisées à l'orange
30 min
Chou vapeur (300 g)
15 Min
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 min
Asperges et sabayon à l'estragon
1h
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 Min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 Min
Paupiettes de veau au céleri et au camembert
1 Std. 40 Min
Poireaux vinaigrette au miso
35 min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Chou-fleur vapeur
20min
Poireaux vinaigrette
35 min
Endive au jambon et au gorgonzola
50 min