![Torcolo di San Costanzo Torcolo di San Costanzo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/babf9f7f-8b22-4fa9-9160-a10e966f54b5/Derivates/30b7c1de-e8ab-4648-b119-7c98a09000ee.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 300 g di farina manitoba
- 300 g di farina tipo 00
- 170 g di zucchero
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di strutto morbido a pezzetti
- 170 g di uvetta sultanina
- 170 g di pinoli sgusciati
- 170 g di cedro candito a tocchetti
- 2 cucchiai di semi di anice
- burro q.b.
- 1 tuorlo leggermente sbattuto
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1892 kJ / 451.9 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Carbohydrates
- 64.1 g
- Fat
- 19.5 g
- Saturated Fat
- 3.6 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodium
- 3.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Torta al testo
1 godz.
Crema fritta alla veneziana
1ч. 30 мин.
Ciaramicola
1 godz.
Pizza di pasqua dolce
3ч.
Fave dei Morti
55 min
Maritozzo romano
11 Std.
Tozzetti
1ч. 30 мин.
Pomodori ripieni di riso basmati
1 godz.
Crescia al formaggio
3sa 10 dk
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Ciambelline al vino rosso passito
1 godz.
Ciambelline al vino rosso
1 godz.