Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di strutto morbido a pezzetti
- 170 g di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 300 g di farina tipo 00
- 170 g di uvetta sultanina
- 170 g di pinoli sgusciati
- 170 g di cedro candito a tocchetti
- 2 cucchiai di semi di anice
- burro q.b.
- 1 tuorlo leggermente sbattuto
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1892 kJ / 451.9 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Carbohydrates
- 64.1 g
- Fat
- 19.5 g
- Saturated Fat
- 3.6 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodium
- 3.4 mg
Alternative recipes
Ricciarelli
7h
Ciambelline al vino rosso
1h
Tozzetti
1h 30 min
Crescia al formaggio
3h 10min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Torta al testo
1h
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Ciaramicola
1h
Pizza di pasqua dolce
3h
Fave dei Morti
55 min
Ciambellone alla frutta secca
55 min