Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta frolla
- 50 g di eritritolo
- 100 g di burro freddo a pezzi
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
Crema fragole e ricotta
- 400 g di fragole a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- 50 g di eritritolo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 14.9 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Cheesecake cotta alle fragole
5h 10min
Crostata di mandorle e ricotta
1 Std. 10 Min
Crostatina al cioccolato
13h
Cestini con crema alla zucca
2h
Crostata di carote e arance
1h 25min
Pane contadino ai cereali
7 Std.
Cheesecake alla ricotta
4 godz. 35 min
Crostata ai frutti di bosco
2 godz. 30 min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1 Std.
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1 Std. 30 Min
Torta di mele e nocciole
1 Std.
Crostata di marmellata o confettura
1 Std. 10 Min