Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Li.co.li.
- 80 g di farina di forza W330
- 80 g di acqua minerale naturale
- 10 g di yogurt naturale bianco, non zuccherato
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Impasto del pane
- 260 g di acqua minerale naturale
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di farina integrale
- 5 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 956.5 kJ / 228.6 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Carbohydrates
- 46.7 g
- Fat
- 0.9 g
- Saturated Fat
- 0.1 g
- Fibre
- 2.4 g
- Sodium
- 242.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 Std.
Pane toscano con lievito madre
5h
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Lievito madre
72h 15min
Pane contadino ai cereali
7h
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Filone di segale
4 Std.
Pane integrale
No ratings
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Pane senza lievito
19hod.