Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 70 g de concentré de tomate
- 60 g de vin rosé
- 1 feuille de laurier
- 2 branches de thym frais
- 1 c. à café de sel
- 800 g de veau, détaillé en dés (3-4 cm)
- 500 g d'eau
- 200 g de champignons frais, émincés
- 150 g d'olives vertes dénoyautées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2038.3 kJ / 485.5 kcal
- Protein
- 61.3 g
- Carbohydrates
- 6.3 g
- Fat
- 23.3 g
- Saturated Fat
- 5.3 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 1075.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Osso-buco
1 godz. 20 min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5min
Poulet basquaise
50 min
Veau à la crème et aux morilles
40 min
Poulet au citron, olives et boulgour
50 min
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
La daube niçoise
13h 20min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2h
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 godz. 30 min
Daube d'agneau aux artichauts
1h