![Sauté de veau aux olives Sauté de veau aux olives](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6A6E3593-34CE-4213-BEEC-DF77DB21BEC9/Derivates/e84fa016-93c3-4b57-848c-ed29b7e4eba8.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 70 g de concentré de tomate
- 60 g de vin rosé
- 1 feuille de laurier
- 2 branches de thym frais
- 1 c. à café de sel
- 800 g de veau, détaillé en dés (3-4 cm)
- 500 g d'eau
- 200 g de champignons frais, émincés
- 150 g d'olives vertes dénoyautées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2038.3 kJ / 485.5 kcal
- Protein
- 61.3 g
- Carbohydrates
- 6.3 g
- Fat
- 23.3 g
- Saturated Fat
- 5.3 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 1075.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Poulet au citron, olives et boulgour
50min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 Std.
Daube d'agneau aux artichauts
1 Std.
Poulet basquaise
50min
Navarin d'agneau printanier
1 godz. 25 min
La daube niçoise
13 Std. 20 Min
Poulet à l'ail
50min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 Min
Veau à la crème et aux morilles
40 Min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1 Std. 5 Min
Sauté de porc à la provençale
1 Std. 5 Min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 godz. 30 min