Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Condimento
- 1 spicchio di aglio
- 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di pomodori datterino a metà, svuotati dai semini
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 2 pizzichi di sale
- 1 rametto di origano secco
Pane
- 12 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 7 g di zucchero
- 550 g di acqua
- 250 g di farina di semola di grano duro
- 250 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1134 kJ / 271 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Carbohydrates
- 50.3 g
- Fat
- 4.3 g
- Fibre
- 3.2 g
In Collections
Alternative recipes
Condimento di pomodoro a crudo
15min
Pizzette di melanzane
40min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40min
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1h
Patate e fagiolini al pesto (TM6)
35min
Insalata di riso (6 porzioni)
45min
Insalata di riso (TM6)
40min
Condimento al lime per macedonia di frutta
10 min
Pasta fredda alla caprese
40min
Couscous vegetariano
30min
Fagiolini insaporiti
25 min
Frittata di zucchine (TM6)
50min