Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 70 g d'échalotes
- 1 gousse d'ail
- 200 g de pineau des Charentes
- 100 g de crème fraîche
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 jaunes d'œufs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1885 kJ / 452 kcal
- Protein
- 28.5 g
- Carbohydrates
- 19.5 g
- Fat
- 23.5 g
- Saturated Fat
- 13 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 463 mg
In Collections
Alternative recipes
Bourride
1j
Lotte à la provençale
50 menit
Gratin de moules au curry
50 menit
Mouclade
1j
Piquillos à la morue
1j 30 menit
Garbure
1h 10 min
Sauce rouille
10 min
Moules à la sauce chorizo
1j
Sauce armoricaine
1j
Raie aux câpres
45 Min
Moules à l'espagnole
50 menit
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min