![Petits flans de poisson Petits flans de poisson](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8DBCED59-34B3-44A0-9087-CC0EAF6B2095/Derivates/2ce8fbb6-18cb-49fd-8eae-325e936811fe.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 échalote
- 3 brins de persil plat frais
- 2 branches d'estragon frais
- 3 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du sel
- piment d'Espelette
- 400 g de poisson blanc déjà cuit
- 10 g de beurre
- 300 g de bisque de homard
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1538 kJ / 367 kcal
- Protein
- 33 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 24 g
In Collections
Alternative recipes
Gratin de poisson
45 min
Terrine de saumon aux épinards
2 Std.
Terrine aux deux poissons
1 Std.
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 Std. 45 Min
Pain de poisson à l'avocat sans lactose
2 Std.
Terrine de poisson légère, sauce tomate au basilic
1 Std. 45 Min
Soufflé au sabre
1 Std.
Roulé de poisson
3h 15 min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Petit flan de la mer en cocotte
40 min
Soufflé de crabe aux fines herbes
55 min
Terrine de poisson
1 Std.