Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 œufs, jaunes et blancs séparés
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de Grand Marnier®
- le zeste d'une orange non traitée
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 20 g de sucre glace maison
- 1 - 2 c. à soupe de cacao en poudre (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1185 kJ / 284 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 19 g
In Collections
Alternative recipes
Foie gras de canard
72h
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 godz. 15 min
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Chutney mangue-raisin
35min
Bavarois d'asperge
15 min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12h 15min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 min
Poires au vin rouge
3h 20min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 min
Soufflé aux agrumes
30 min