Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di mandorle tostate non salate
- 170 g di cioccolato al latte a pezzi
- 130 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 50 g di caffè espresso
- 80 g di Rum
- 150 g di Alchermes
- 10 fette di pane raffermo
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1743.4 kJ / 416.4 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 21 g
- Saturated Fat
- 6.4 g
- Fibre
- 3.6 g
- Sodium
- 22 mg
In Collections
Alternative recipes
Crocchette di Cecina di Leon e formaggio di capra
9 Std. 20 Min
Feijoada
6 Std.
Rose all'uvetta sultanina e mirtilli
14h 30min
Schiaccia campigliese
55min
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Tè alle erbe e biscotti alla cannella
55min
Bagel dolci al cioccolato
5h
Crostini con crema di nocciole e funghi
40min
Panforte
1h
Tozzetti
1h 30min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Peposo toscano
1h 30min