Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di mandorle tostate non salate
- 170 g di cioccolato al latte a pezzi
- 130 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 50 g di caffè espresso
- 80 g di Rum
- 150 g di Alchermes
- 10 fette di pane raffermo
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1743.4 kJ / 416.4 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 21 g
- Saturated Fat
- 6.4 g
- Fibre
- 3.6 g
- Sodium
- 22 mg
In Collections
Alternative recipes
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Ricciarelli
7h
Panforte
1h
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Burro al tonno
1h 20 min
Zabaione all'anice
15 min
Crostini con crema di milza
1h
Ciaramicola
1h
Pan co' Santi
7h
Torcolo di San Costanzo
5 Std. 30 Min
Pizza di pasqua dolce
3h
Pici all'aglione
1h 25 min