Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 80 g di burro a pezzi
- 150 g di acqua
- 2 pizzichi di senape in polvere
- 1 - 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- ¼ di cucchiaino di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 240 g di gamberetti cotti
- 110 g di maionese
- 1 limone, la scorza grattugiata
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 ½ cucchiaini di senape di Digione
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di rucola
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 611 kJ / 147 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 11 g
In Collections
Alternative recipes
Baccalà alla Soutelo
30min
Tartufi al cioccolato fondente
6 Std. 40 Min
Mini hamburger di tonno
3h 40 min
Pagnotta ripiena con crema ai formaggi
1 Std. 20 Min
Sciroppo di cacao
20 dk
Chutney al mango e senape
1sa 10 dk
Bocconcini di maiale con uvetta e pinoli
45min
Croccante a nido d'ape
1 Std. 30 Min
Forty fresh
10min
Focaccia pere e gorgonzola
1h 55min
Brodetto di Porto Recanati
55 Min
Crocchette di gamberoni
10h