Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 80 g di burro a pezzi
- 150 g di acqua
- 2 pizzichi di senape in polvere
- 1 - 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- ¼ di cucchiaino di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 240 g di gamberetti cotti
- 110 g di maionese
- 1 limone, la scorza grattugiata
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 ½ cucchiaini di senape di Digione
- 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di rucola
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 611 kJ / 147 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 11 g
In Collections
Alternative recipes
Dessert di Capodanno alla melagrana
1j
Orecchiette alle cime di rapa e vongole
4 Std.
Paccheri zucca e gamberoni
50 menit
Tamagoyaki (frittata giapponese)
30 min
Stelle di mare
30 min
Profiteroles mediterranei
1j 25 menit
Salmone nanbanzuke
1j
Pasta sablé al cacao
1h 10 min
Sformatini di gamberi e verdure
35 Min
Croissant francese
5 godz. 20 min
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1j 25 menit
Pasta fresca senza uova
1 godz. 35 min