Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Emulsione
- 50 g di olio di riso
- 15 g di aceto balsamico
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 5 g di miele
Terminare la preparazione
- 100 g di songino, lavato
- 200 g di fragole, pulite e a metà
- 100 g Parmigiano reggiano in scaglie
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1004 kJ / 240 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Carbohydrates
- 5.8 g
- Fat
- 19.7 g
- Saturated Fat
- 22.7 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Crackers di Parmigiano Reggiano e paprica
20 min
Cestini di verdure croccanti
55 Min
Insalata tiepida di verdure con condimento alla senape
40 Min
Insalata di avocado, mirtilli rossi e noci
10 min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15 min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1hod.
Bicchierini capresi
30 min
Crema di burrata con verdure
1 godz. 5 min
Insalata di anguria e finocchi
20 min
Insalata con primo sale e noci
20 min
Stuzzichini di Pasqua
1hod. 30min
Insalata di mele e formaggio
10 min