Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto di vino bianco
- 2 pizzichi di sale
- 400 g di acqua
- 1000 g di cozze, pulite
- 200 g di pane toscano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipollotti, mondati e a rondelle
- 6 foglie di basilico fresche, spezzettate grossolanamente
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1318 kJ / 315 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 16 g
Alternative recipes
Seppie in zimino
40 min.
Vongole veraci su crostoni di pane
50 min
Roastbeef in salsa indiavolata
1h 20 min.
Bruschetta terra e mare al piccante
35 min.
Polpetti affogati
45 min.
Mousse di baccalà
45 min.
Bresaola con spinaci e bietoline
40 min.
Panzanella con mandorle e acciughe
2 Std. 30 Min
Roastbeef
55min
Panzanella di pane multicereali
5h 20min
Polpettone di coniglio e olive taggiasche
40 min.
Cacciucco
1h 20 min.