Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 75 - 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di patate, pelate e a tocchetti
- 60 g di cipolle a listarelle
- 200 g di bietole, le foglie
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1018.8 kJ / 243.5 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Carbohydrates
- 9.5 g
- Fat
- 16.9 g
- Saturated Fat
- 6.3 g
- Fibre
- 1.3 g
- Sodium
- 389.3 mg
Alternative recipes
Frittata alle zucchine
40 min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 min
Finocchi ripieni
1h
Frittata broccoli e prosciutto
35 min
Frittata di spinaci al forno
45 min
Sformato di cavolfiore e spinaci
1h
Sformato di finocchi
1h
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Mezze penne in fantasia di verdure al Varoma
1h 15 min
Tortino di fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Torta salata di bietole
1h
Finocchi alla valdostana
40 min