Frittata di bietole, patate e cipolla

Frittata di bietole, patate e cipolla

4.4 162 ratings
Prep. 10 min
Total 55 min
4 porzioni

Ingredients

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    75 - 100 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di patate pelate e a tocchetti
    180 g
  • di cipolle a listarelle
    60 g
  • di bietole, le foglie
    200 g
  • uova
    3
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di acqua
    600 g

Nutrition per 1 porzione

Calories 243.5 kcal / 1018.8 kJ
Protein 13.9 g
Fat 16.9 g
Carbohydrates 9.5 g
Fibre 1.3 g
Saturated Fat 6.3 g
Sodium 389.3 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...