![Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D49747B4-D9E2-4917-9A2B-598D768958A6/Derivates/AAD95856-1C91-4848-B853-F05CA2559F3D.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di acqua
- 600 g di cimette di cavolfiore a fette (peso netto)
- 150 g di cipolla rossa a fettine
- 2 pizzichi di sale integrale
- 20 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 40 g di olive taggiasche
- ½ limone, il succo spremuto fresco
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 795 kJ / 190 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Carbohydrates
- 6.7 g
- Fat
- 15.6 g
- Fibre
- 4.6 g
In Collections
Alternative recipes
Broccoli stufati
40min
Contorno di verza
35 min
Cime di rapa stufate
55 Min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30 min
Broccoli e salsiccia
30 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 Std. 5 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Fagiolini in gremolada
30 min
Patate e fagiolini al pesto
35 min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 min
Spinaci al burro
30 min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min