Aspic di verdure
TM6 TM5

Aspic di verdure

4.0 (2 ratings)

Ingredients

  • 1500 g di acqua
  • 130 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
  • 140 g di piselli surgelati
  • 130 g di peperone rosso, pulito e a dadini (1 cm)
  • 5 g di sale
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 12 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
  • 1 uovo sodo a fette
  • 100 g di mais dolce in scatola, scolato e sciacquato

Nutrition
per 1 porzione
Calories
254 kJ / 60.7 kcal
Protein
5.2 g
Carbohydrates
7.9 g
Fat
1.2 g
Saturated Fat
0.3 g
Fibre
2.4 g
Sodium
440.8 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes