Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Geflügelfond
- 300 g Erbsen, TK
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 TL Zitronenschale, gerieben, Bio
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 350 g Flaschentomaten, entkernt, in Stücken
- 4 EL Olivenöl
- 30 g Rucola, in Stücken (2 cm)
- 2 EL Balsamico, hell
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1078 kJ / 257 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 20 g
In Collections
Alternative recipes
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Limoncello-Tartelettes
3h 15 min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Wassermelonen- Gazpacho
1h 30min
Erdbeer-Gazpacho
40min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Thunfischpâté
4h 20min
Scones mit Camembert und Trauben
40min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min
Iberico-Schinken-Creme
10 min
Zitronenbutter
5 min