Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Gelato gianduia
- 500 g di latte intero
- 2 uova
- 125 g di zucchero
- 25 g di destrosio
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 20 g di farina di carrube
- 50 g di panna (30-40% di grassi) fresca
- 100 g di crema gianduia
Biscotti
- 100 g di zucchero
- 125 g di burro a pezzi
- 2 uova
- 20 g di cacao in polvere
- 250 g di farina tipo 00
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1858 kJ / 444 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Carbohydrates
- 55.2 g
- Fat
- 20.4 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5min
Croissant
7h 30min
Pasta sfoglia al cacao
1h 40 min.
Gelato fiordilatte senza lattosio
10h 20min
Minnuzze di Sant'Agata
7h 30min
Crema di nocciole bianca
15min
Cioccolata chai
25 min
Crema mascarpone al caprino
20 Min
Ghiaccioli cremosi panna e cioccolato
8 Std. 20 Min
Granita al cioccolato e ciliegie
10h 30min
Granita al té verde
10h 20min
Biscotto gelato panna e cioccolato
3h 30 min