![Gelato biscotto gianduia Gelato biscotto gianduia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4d3d52eb-27cb-4a75-9e66-407b533ef8e6/Derivates/31b92571-ca70-4dd6-87db-bbe14f270965.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Gelato gianduia
- 500 g di latte intero
- 2 uova
- 125 g di zucchero
- 25 g di destrosio
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 20 g di farina di carrube
- 50 g di panna (30-40% di grassi) fresca
- 100 g di crema gianduia
Biscotti
- 100 g di zucchero
- 125 g di burro a pezzi
- 2 uova
- 20 g di cacao in polvere
- 250 g di farina tipo 00
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1858 kJ / 444 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Carbohydrates
- 55.2 g
- Fat
- 20.4 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Granita di mandorle e caffè con panna
6h 20min
Gelato biscotto cioccostelle
3h
Coppetta al caffè
2h 15 min
Granita al cioccolato e ciliegie
10 Std. 30 Min
Gelato ai pinoli e caffè
8 godz. 30 min
Salsa Choron
20 min
Gelato al cioccolato
12 Std.
Ciambelle salate
30 min
Brioches
4h 50 min
Croissant
7 Std. 30 Min
Stracciatella
10 Std. 25 Min
Granita di fichi e mandorle
15 min