Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta al vino
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di zucchero
- 90 g di vino bianco
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 50 g di mandorle pelate e tostate
- 40 g di cioccolato fondente a pezzi
- 170 g di confettura di uva
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- zucchero q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 435 kJ / 104 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Carbohydrates
- 13.6 g
- Fat
- 4.7 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Cantucci
1 Std. 50 Min
Fiadoni
1h
Ciambella al limone
2h
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Biscotti cegliesi
1 godz. 10 min
Colomba Piña Colada
1 godz. 30 min
Treccia molisana pasquale
4h 30min
Bocconotto
2h
Ciambella allo zafferano
50 min
Ciambella all'acqua
1h
Ciambelline al vino rosso
1h
Crema Bimby ® al limone
45 min