Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Rote Bete, gesäubert, ungeschält, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, gesäubert, ungeschält, in Stücken (2 cm)
- 100 g Möhren, gesäubert, ungeschält, in Stücken (2 cm)
- 1 Zwiebel, mit Schale, halbiert
- 100 g Pilze, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, mit Schale, angedrückt
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 2 TL Salz
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 5 Pimentkörner
- 5 Wacholderbeeren
- 1500 g Wasser
- Zitronensaft zum Abschmecken
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 346 kJ / 83 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 8 g
Alternative recipes
Fermentierte Möhren
60h 30 min.
Gurken-Dill-Milchshake
5min
Tomaten-Brühe
3hod. 15min
Gemüse-Ingwer-Brühe
4h 15min
Curry-Booster
1h
Ananas-Sauerkraut-Salat mit Cashews
25min
Paprika-Kohl-Suppe mit Putenbruststreifen
40min
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4h 15min
Kräuterlassi
5min
Blumenkohl-Sushi-Reis
35min
Glasnudeln mit Steak-Spitzkohl-Sauce
45min
Kurkuma-Ingwer-Shot mit Apfelessig
10min