Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di latte
- 50 g di zucchero + q.b.
- 5 g di lievito di birra fresco
- 50 g di burro morbido, a pezzetti
- 500 g di farina ad alto contenuto di glutine (vedere consigli)
- 2 uova medie
- 240 g di patate a pasta farinosa lessate e schiacciate (vedere consigli)
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- olio di arachidi per friggere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 756 kJ / 180.7 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Carbohydrates
- 33.2 g
- Fat
- 4 g
- Saturated Fat
- 2 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 15 mg
Alternative recipes
Pastiera
15 godz.
Struffoli
1 Std.
Struffoli di Natale (TM6)
1 Std.
Torta Babà napoletana
8h
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Parigina TM6
5 Std. 30 Min
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Ciambelle graffe napoletane
2u. 40min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Zeppole di San Giuseppe
1hod. 50min
Pasta frolla
1 Std. 10 Min
Castagnole (Cecamarini)
1 Std. 5 Min