Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pavlove
- 150 g di zucchero
- 150 g di zucchero a velo
- 150 g di albumi
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto
Mousse al caramello
- 250 g di zucchero
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 430 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di aceto
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 2047 kJ / 489.3 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Carbohydrates
- 70.3 g
- Fat
- 23 g
- Saturated Fat
- 14.3 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 52.1 mg
Alternative recipes
Ananas insaporito (200 g)
15 Min
Fudge al limone e confetti all'anice
2ωρ. 10 λεπτ.
Mini éclair ai lamponi
3 Std.
Mini pavlove
2 Std. 30 Min
Tartellette con curd ai lamponi
4 Std.
Victoria sponge
1ωρ. 30 λεπτ.
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6 godz.
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1ωρ. 30 λεπτ.
Lemon meringue pie
3 Std.
Pavlova
2 Std. 45 Min
Caramello salato
1 Std.
Salsa al caramello (TM6)
1ωρ. 30 λεπτ.