Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pavlove
- 150 g di zucchero
- 150 g di zucchero a velo
- 150 g di albumi
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto
Mousse al caramello
- 250 g di zucchero
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 430 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di aceto
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 2047 kJ / 489.3 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Carbohydrates
- 70.3 g
- Fat
- 23 g
- Saturated Fat
- 14.3 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 52.1 mg
Alternative recipes
Crema al caramello salato
1h 10 min
Salsa al caramello (TM6)
1 Std. 30 Min
Caramello salato
1h
Caramello liquido
35min
Crema catalana
40min
Mini pavlove
2h 30min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
Lemon meringue pie
3 godz.
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Crema ai frutti rossi
20 Min
Caramelle toffee
2h
Danish layer cake
4h