Piccole pavlove con mousse al caramello
TM6

Piccole pavlove con mousse al caramello

4.2 (16 ratings)

Ingredients

Pavlove

  • 150 g di zucchero
  • 150 g di zucchero a velo
  • 150 g di albumi
  • 1000 g di acqua
  • 1 cucchiaio di aceto

Mousse al caramello

  • 250 g di zucchero
  • 1030 g di acqua
  • 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
  • 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
  • 430 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 cucchiaio di aceto

Nutrition
per 1 pezzo
Calories
2047 kJ / 489.3 kcal
Protein
3.2 g
Carbohydrates
70.3 g
Fat
23 g
Saturated Fat
14.3 g
Fibre
0 g
Sodium
52.1 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes