Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia
- 300 g farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Caramello al burro salato
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 2 cucchiaini rasi di fior di sale (Maldon)
- 200 g di zucchero
- 240 g di panna (min. 30% di grassi)
Composta di mele
- 400 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2-3 cm)
Terminare la preparazione
- 1 uovo, sbattuto
- 1 fagiolo secco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1986 kJ / 476 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 38.9 g
- Fat
- 33.1 g
In Collections
Alternative recipes
Crema al mandarino
20min
Bicchierini ai peperoni arrostiti
30 min
Mattonella al malto d'orzo
1h
Torta al burro di arachidi e biscotti
1 godz. 25 min
Budino agli agrumi
3 Std. 15 Min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2h
Irish dalgona coffee
10 Min
Nel giardino zen
1 Std. 30 Min
Tiramisù da bere
10 Min
Galette des rois ai marroni
No ratings
Budino al cioccolato bianco e caramello
24u. 30min
Crema di formaggio all'aneto
10 Min