Devices & Accessories
Pâte de base pour pain
Prep. 5 min
Total 24 h 30 min
700 g
Ingredients
-
½ c. à café de levure sèche⅛ cube de levure fraîche
-
250 g d'eau
-
500 g de farine
Difficulty
easy
Nutrition per 100 g
Protein
7.7 g
Calories
950 kJ /
227 kcal
Fat
0.7 g
Fibre
2.36 g
Carbohydrates
50.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Au plaisir de pâtisser
65 Recipes
Switzerland
Switzerland
You might also like...
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Sauce béchamel
15 min
Gâteau aux carottes argovien
2 godz.
Baguette
1 godz. 45 min
Pain rustique
2 godz.
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45 min
Forêt noire
2 godz. 30 min
Pain ciabatta
1 godz. 45 min
Pain paysan
3 godz.
Pains de Saint-Gall
26 godz. 30 min
Pain tessinois
1 godz. 50 min