Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 550 g de sucre
- 5 œufs, séparer les blancs des jaunes
- 1 pincée de sel
- 250 g de carottes, pelées, en morceaux (3 cm)
- 250 g d'amandes, entières, décortiquées
- 1 citron, zeste prélevé à l’économe, jus réservé
- 80 g de farine
- 2 c. à café de poudre à lever
- 4 c. à soupe de kirsch
- 3 - 4 c. à soupe d'eau
- 12 carottes en massepain
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 23 g
Alternative recipes
Milanais
3h
Miroirs
1h 40min
Cake imbibé au citron
1h 30min
Bruns de Bâle
8 godz. 40 min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Tresse russe aux canneberges
3h
Cake aux branches
1h 10min
Escargots noix-cannelle
2 Std. 10 Min
Tarte au vin cuit
45 min
Gâteau de Linz
1 godz.
Cake tyrolien automnal
1 godz. 20 min
Gâteau aux carottes
1h 10min