Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 550 g de sucre
- 5 œufs, séparer les blancs des jaunes
- 1 pincée de sel
- 250 g de carottes, pelées, en morceaux (3 cm)
- 250 g d'amandes, entières, décortiquées
- 1 citron, zeste prélevé à l’économe, jus réservé
- 80 g de farine
- 2 c. à café de poudre à lever
- 4 c. à soupe de kirsch
- 3 - 4 c. à soupe d'eau
- 12 carottes en massepain
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 23 g
In Collections
Alternative recipes
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min
Cake aux baies
1h 15 min
Tarte au vin cuit
45 Min
Milanais
3 godz.
Chocolats pralinés à la liqueur
1 Std. 30 Min
Bonhomme en pâte
2h 10 min
Gâteau de Pâques
1 Std. 45 Min
Pain paysan
3 godz.
Gâteau à l'Ovo
55 min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Caramels à la crème
2h