Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di patate farinose, pelate e a fette (3 mm)
- 1 rametto di rosmarino fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 170 g di latte intero
- 20 g di burro a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 819.2 kJ / 195.8 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 23.4 g
- Fat
- 9.5 g
- Saturated Fat
- 3.5 g
- Fibre
- 2.8 g
- Sodium
- 317.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Crema pasticcera al cucchiaio
15 min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2hod.
Torta pan di zenzero e cioccolato
1h 40min
Cipolle tritate
No ratings
Crema chiboust
1hod.
Cestini con crema alla zucca
2hod.
Cipolle e aglio dorati
20 min
Panna montata al frutto della passione
5 min
Panna montata all'aneto
5 min
Polpette di riso
No ratings
Purè di patate
50 Min