Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di cipolle rosse, tagliate a metà
- 100 g di peperoni rossi, a pezzi
- 20 g di olio di oliva
- 20 g di aceto di mele
- 50 g di zucchero greggio (o di canna)
- 130 g di concentrato di pomodoro
- 400 g di pomodori pelati
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiaini di paprica dolce
- 1 - 2 punte di coltello di pepe di Cayenna macinato a piacere
- ¼ di cucchiaino di chiodi di garofano in polvere
- ¼ di cucchiaino di pepe di Giamaica, in polvere
- 1 pizzico di cannella in polvere (optional)
- 2 - 3 pizzichi di noce moscata in polvere (optional)
- 1 foglia di alloro secca (optional)
- Nutrition
- per 1 vasetto
- Calories
- 819 kJ / 196 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 4.5 g
In Collections
Alternative recipes
Salsa per pizza
35 min
Gratin dauphinois
50min
Veganaise - maionese vegana
15min
Gelato al tofu e cioccolato
6h 10min
Powerballs (ricetta vegana)
15min
Ketchup
1 godz. 20 min
Crema gianduia
15min
Salsa french dressing
20 min
Lasagne classiche
2 Std. 5 Min
Frizzantino al limone
10 min
Pudding alle fragole
No ratings
Cannelloni di maiale con salsa di verdure
1h