Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di cipolle, tagliate a metà
- 20 g di burro, non salato
- 100 g di vino bianco
- 40 g di grani di pepe verde in salamoia, sgocciolato
- ¼ cucchiaino di sale
- 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 688 kJ / 165.6 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Carbohydrates
- 9.1 g
- Fat
- 12 g
In Collections
Alternative recipes
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
No ratings
Crostata di formaggio Gruviera
No ratings
Sciroppo Chai
No ratings
Crema inglese
10 Min
Condimento alla senape e aceto balsamico
No ratings
Meringhe
2h
Crema di castagne con composta di pere e biscotti per le feste
1h
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Salsa cocktail
5 Min
Sformato di pollo e pancetta
1h 10min
Gamberi in casseruola con vermicelli
30min
Crema di mais e pollo e terrine di broccoli
1 Std. 25 Min