Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di cipolle, tagliate a metà
- 20 g di burro, non salato
- 100 g di vino bianco
- 40 g di grani di pepe verde in salamoia, sgocciolato
- ¼ cucchiaino di sale
- 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 688 kJ / 165.6 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Carbohydrates
- 9.1 g
- Fat
- 12 g
In Collections
Alternative recipes
Filetto di maiale in salsa di senape
30 min
Pollo con asparagi e riso
45 min
Filetto di maiale in crosta
1h 15 min
Mousse al cioccolato
3h 20 min
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40 min
Salsa all'aglio
10min
Petto d'anatra con zabaione all'arancia
2h 20 min
Tortillas Tex Mex con carne di maiale
1h 20 min
Filetto alla Wellington natalizio
3u. 30min
Spezzatino alla zurighese
50 min
Salsa al curry
10min
Riso casimiro
45 min