Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di cipolle, tagliate a metà
- 20 g di burro, non salato
- 100 g di vino bianco
- 40 g di grani di pepe verde in salamoia, sgocciolato
- ¼ cucchiaino di sale
- 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 688 kJ / 165.6 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Carbohydrates
- 9.1 g
- Fat
- 12 g
In Collections
Alternative recipes
Salsa al curry
10min
Mousse di prosciutto
10min
Spezzatino alla zurighese
50min
Salsa alla senape
5 min
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1u.
Condimento alla senape e aceto balsamico
No ratings
Tartare di uova
35 min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 Min
Salsa ai lamponi
10min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45min
Vermicelli cinesi con gamberi
1h 15 min
Spiedini di pollo con salsa satay
2u.