Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g d'eau
- 12 asperges vertes, coupées en morceaux
- 20 g de beurre, détaillé en dés
- 10 œufs
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- du sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1329 kJ / 319 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 26 g
In Collections
Alternative recipes
Crème de radis roses et mascarpone
20 min
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
20 min
Œufs brouillés aux fines herbes
30 min
Œufs cocotte aux petits pois, asperges et jambon
35 min
Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets
35 min
Crème de lentilles au lard
3h 10min
Légumes croquants, boulettes de chèvre
40min
Œufs cocotte aux cèpes
35 min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40min
Salade de lentilles et œuf poché
40min
Poireaux vinaigrette
35 min
Risotto (Escale gourmande)
30 min