Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Salsa al burro bianco
- 3 scalogni a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto bianco
- 50 g di vino bianco
- 280 g di burro freddissimo, a pezzi
Cozze
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- ½ peperoncino fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di cozze, pulite
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3609 kJ / 862.5 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Carbohydrates
- 13.7 g
- Fat
- 75.3 g
- Saturated Fat
- 36.9 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 739.2 mg
Alternative recipes
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40min
Risotto ai frutti di mare (Bimby Friend)
1h
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min
Bucatini con le canocchie
35 Min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Pepata di cozze
45min
Paella de marisco
1h 20 min
Spaghetti alle vongole (Bimby Friend)
40min
Zuppa di pesce (Bimby Friend)
40min
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45min
Sautè di cozze e vongole
40min
Spaghetti alle vongole
4 Std. 40 Min