Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Salsa al burro bianco
- 3 scalogni a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto bianco
- 50 g di vino bianco
- 280 g di burro freddissimo, a pezzi
Cozze
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- ½ peperoncino fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di cozze, pulite
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3609 kJ / 862.5 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Carbohydrates
- 13.7 g
- Fat
- 75.3 g
- Saturated Fat
- 36.9 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 739.2 mg
Alternative recipes
Fregola ai frutti di mare
40 dk
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 dk
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Sautè di cozze e vongole
40 dk
Linguine allo scoglio
40 dk
Cocktail di gamberi (TM6)
1h 30min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1sa 20 dk
Tasca di vitello ripiena a Cottura Lenta
2sa 30 dk
Pepata di cozze
45 Min
Pasta risottata alle vongole
1sa
Spaghetti alle vongole (Bimby Friend)
40 dk
Spaghetti alle vongole
4 Std. 40 Min