Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 4 zucchine tonde, lavate
- 2 porri, la parte bianca, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 120 g di Fontina a dadini
- 50 g di uvetta sultanina
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1481 kJ / 354 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Carbohydrates
- 15.2 g
- Fat
- 22.7 g
- Saturated Fat
- 149.5 g
- Fibre
- 4.7 g
In Collections
Alternative recipes
Finocchi alla valdostana
40 min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Cavolfiori gratinati
50min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Carciofi stufati
30min
Zucchine alla menta
30min
Radicchio in saor
3h 45min
Zucchine ripiene di uova
1óra
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30 min
Peperoni ripieni alla feta
55min