Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 4 zucchine tonde, lavate
- 2 porri, la parte bianca, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 120 g di Fontina a dadini
- 50 g di uvetta sultanina
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1481 kJ / 354 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Carbohydrates
- 15.2 g
- Fat
- 22.7 g
- Saturated Fat
- 149.5 g
- Fibre
- 4.7 g
In Collections
Alternative recipes
Carciofi stufati
30min
Zucchine ripiene alla ligure
1 Std. 30 Min
Finocchi ripieni
1h
Parmigiana di finocchi (vegan)
1h 25min
Sformatini di finocchi
1 Std. 30 Min
Zucchine ripiene di uova
1h
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta
25min
Melanzane ripiene light
1h
Sformato di finocchi
1h
Finocchi alla valdostana
40min