Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'échalotes
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g d'arêtes et de parures de poisson (voir "Conseil(s)")
- 1 bouquet garni
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- Nutrition
- per 600 g
- Calories
- 1497 kJ / 363 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 34 g
- Saturated Fat
- 21 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 24 mg
In Collections
Alternative recipes
Sauce à l'oseille
25 min
Tartelette boudin-pomme façon tartelette au chocolat
1 godz. 45 min
Bouillabaisse
1h 15min
Sauce à l'oseille
35min
Fumet de crustacés
25 min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45 min
Fumet de poisson
2 Std. 10 Min
Sauce américaine
55 min
Brochette de langoustines et leur bisque, blé aux petits légumes
1h 15min
Marmite du pêcheur
50min
Bisque de crevettes
30 min
Koulibiac
1 Std. 35 Min