![Fumet de poisson Fumet de poisson](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/85A0AC59-BB0C-4910-B3B8-777BE6C9F114/Derivates/c92d933a-f9ea-439d-b234-95fafc3d5ce8.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'échalotes
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g d'arêtes et de parures de poisson (voir "Conseil(s)")
- 1 bouquet garni
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- Nutrition
- per 600 g
- Calories
- 1497 kJ / 363 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 34 g
- Saturated Fat
- 21 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 24 mg
In Collections
Alternative recipes
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min
Pressé de raie
14h
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1h 15min
Zaatar mélange aromatique
5 分钟
Raie aux câpres
45 分钟
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45 分钟
Fumet de poisson
2u. 10min
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1h 30min
Fumet de crustacés
25min
Matelote de roussette au vin rouge
1h 30min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min
Saumon gravlax
60 Std. 30 Min