Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Sirup
- 75 g Kaffee, aufgebrüht, stark
- 15 g Zucker
- 15 g Kaffeelikör
Schokoladen Ganache
- 150 g Zartbitter-Kuvertüre, mind. 55% Kakao, in Stücken
- 150 g Sahne
Kaffee-Creme
- 90 g Kaffee, aufgebrüht, stark
- 250 g Milch
- 30 g Zucker
- 25 g Vanillepuddingpulver
- 170 g Butter
Mandelbiskuit
- 70 g Mandeln
- 6 Eier
- 120 g Zucker und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Prise Salz
- 120 g Mehl
- 50 g Speisestärke
- 2 Prisen Tonkabohne, gerieben
Fertigstellung
- Physalis, halbiert, zur Dekoration
- essbarer Glitzerstaub, gold, zur Dekoration
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3558 kJ / 850 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 67 g
- Fat
- 57 g
- Fibre
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Erdbeer-Pfirsich-Torte
5 Std.
Johannisbeerkranz
6h
Schoko-Mocca-Torte
9 godz. 30 min
Beerenfrucht-Bienenstich
6h 30min
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10 Std.
Schoko-Mocca-Sahne-Torte
4h 30min
Kloster-Cremetorte
12h
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4h 10min
Champagner-Trüffel-Torte
14h
Tortentraum Himbeere
5 Std.
Allrounder-Torte
1 godz. 30 min
Apfelkuchen mit Baiser und Streuseln (Jabłecznik)
1 godz. 30 min