Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de concombre, en morceaux
- 800 g de tomates jaunes, en morceaux
- 50 g d'oignons frais, en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 12 feuilles de basilic frais, et quelques feuilles pour la finition
- du sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 385 kJ / 92 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 6 g
Alternative recipes
Soupe froide de concombre au basilic
10 min
Gaspacho concombre-feta
10 min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10 min
Gaspacho
12 Std.
Soupe froide de courgette à la grecque
2 Std. 15 Min
Soupe froide concombre-courgette
15 min
Gaspacho de melon
10 min
Soupe de concombre à la menthe
15 min
Gaspacho tomate-fraise
2 Std. 15 Min
Menu veggie - Gaspacho rouge au basilic
4h 20min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Gaspacho tomate-gambas
2hod. 30min