Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di formaggio Castelmagno a pezzi
- 50 g di nocciole pelate
- 30 g di scalogno a pezzi
- 20 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 50 g di birra rossa
- 780 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2113 kJ / 505 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Carbohydrates
- 65.6 g
- Fat
- 20.5 g
- Saturated Fat
- 1.9 g
In Collections
Alternative recipes
Mini bonet
2h
Risotto alla valdostana
35 Min
Panissa vercellese
35 Min
Polenta concia alla valdostana
1 godz. 40 min
Risotto pere e Castelmagno
35 Min
Risotto timo e toma
35 Min
Risotto pere e Taleggio
40 Min
Polenta al formaggio
1h
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min
Fonduta
8 godz. 20 min
Bonèt
2h
Bagna cauda
35 Min