Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Bärlauchblätter, frisch, grob geschnitten
- 2 Schalotten, halbiert
- 20 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 30 g Paniermehl
- 1 Ei
- 1 geh. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Senf
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 939 kJ / 224 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 17 g
- Saturated Fat
- 13 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 468 mg
In Collections
Alternative recipes
Geröstete Leber
30 min
Grüne Grütze
15 min
Putenfleisch-Bällchen mit Champignonsauce und Süßkartoffeln
45 min
Bananen-Ketchup
40min
Geflügelsalat mit Chicorée
50 Min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 min
Spinat-Dip
10 min
Bärlauch-Kartoffelpüree mit Senfbutter
50 Min
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1h
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min
Schnelle Marinade für Grillfleisch
15 min
DDR - Soljanka
1h