Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Bärlauchblätter, frisch, grob geschnitten
- 2 Schalotten, halbiert
- 20 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 30 g Paniermehl
- 1 Ei
- 1 geh. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Senf
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 939 kJ / 224 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 17 g
- Saturated Fat
- 13 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 468 mg
In Collections
Alternative recipes
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1 godz. 20 min
Buletten mit Pilzrahm
1h
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1h
Bouletten griechisch
25 min
Bärlauch-Kartoffelpüree mit Senfbutter
50 min
Slow Cooking BBQ-Rippchen
4h
Eingelegte Gurkenscheiben
2h
Hähnchen-Bärlauch-Geschnetzeltes
30 min
Ente vom Drehspieß mit Orangensauce und Rotkrautsalat
3h
DDR - Soljanka
1h
Würzfleisch (Ragout fin)
1h
Eiersalat mit Putenbrust
45 min